Cybersecurity Hub pentru IMM-uri

Cybersecurity Hub pentru IMM-uri lansat de ISSP cu sprijinul BERD Digital Hub

ISSP, o companie internațională de securitate cibernetică, cu sprijinul BERD Digital Hub, a lansat un Cybersecurity Hub pentru IMM-uri. Acest hub servește ca un centru de informare dezvoltat special pentru întreprinderile mici și mijlocii, care devin din ce în ce mai des ținta atacurilor cibernetice.

De ce este important?

Aproape 43% dintre atacurile cibernetice vizează IMM-urile. În plus, în termen de șase luni de la un atac cibernetic, 60% dintre IMM-uri ies din activitate. De asemenea, mediul de reglementare a devenit mai solicitant în ultimii ani datorită introducerii rapide a noilor prevederi. Pe măsură ce tot mai multe IMM-uri intră pe piețele europene, este esențial pentru acestea să respecte aceste noi legi, cum ar fi GDPR, NIS2 și CMMC. Nerespectarea reglementărilor ar putea limita capacitatea IMM-urilor de a face afaceri cu parteneri europeni și americani.

Pentru a face lucrurile mai dificile, firmele mici se confruntă adesea cu limitări bugetare și nu au experiența necesară pentru a implementa măsuri complexe de securitate cibernetică. Centrul de securitate cibernetică își propune să asiste IMM-urile furnizând gratuit instrumentele și cunoștințele necesare pentru a-și proteja afacerile de amenințările cibernetice și pentru a asigura succesul pe termen lung.

Hub-ul de securitate cibernetică pentru IMM-uri oferă următoarele caracteristici:

• Un manual gratuit de securitate cibernetică pentru liderii IMM-urilor pentru a-și dezvolta capacitățile de securitate cibernetică în mod calitativ și pentru a simplifica responsabilitatea în domeniul securității cibernetice în fața clienților și partenerilor IMM-urilor.

• O serie de videoclipuri practice despre securitate cibernetică realizată de Artem Mykhailov, director de soluții pentru întreprinderi la ISSP și lider de dezvoltare a afacerilor, pentru a scurta curba de învățare și a spori maturitatea în ceea ce privește securitatea cibernetică.

• Informații despre soluțiile cheie de securitate cibernetică care sunt deosebit de utile pentru IMM-uri în fazele incipiente ale stabilirii poziției lor în domeniul securității cibernetice.

• Știri recente în domeniul securității cibernetice concepute special pentru IMM-uri.

Vizitați Hub-ul, descărcați manualul, vizionați videoclipurile și începeți astăzi călătoria dvs. de securitate cibernetică!

Articolul precedent Articolul următor